Karriererådgivning

KARRIERERÅDGIVNING

COACHING

VEIEN VIDERE

Karriererådgivning

Karriererådgivning, karrierecoaching eller karriereveiledning – «kjært barn, mange navn». Felles for alle er at målet er det samme. Forskjellen er på hvilken måte og med hvilken metode du kommer frem til målet.

Karriererådgivning passer for den som ønsker å øke sin bevissthet om sine sterke sider, sitt talent eller videreutvikle seg selv – enten som medarbeider eller som leder. Målet er at den som blir coachet skal få større selvinnsikt og selvtillit, slik at vedkommende kan definere sin optimale arbeidssituasjon og møte arbeidsmarkedet på en målrettet og effektiv måte. Dette kan være i sin nåværende jobb eller om vedkommende ønsker å skifte jobb.

Så hva er karriere ?

Definisjonen på karriere er å ha et yrkesaktivt liv. Å gjøre karriere er å ha rask fremgang. Det er viktig at disse to ikke forveksles. Vi ser på karriere som din fremtid i en hvilken som helst jobb, så lenge du trives. Det viktigste er at det innfrir det du ønsker å holde på med og hvilke arbeidsoppgaver som passer til din personlighet og livssituasjon. Vi ser at hvis det er et avvik mellom personlige egenskaper og arbeidsoppgaver, er det ikke et spørsmål om du går på en «smell», men når du går på en «smell».

Karriererådgivning handler ikke bare om ny jobb, det er like viktig å ha karriererådgivning når man er i en jobb. En sitter muligens allerede i drømmejobben i dag uten at en vet det. Gjennom karriererådgivning blir en mer bevisst sine egne muligheter og egenskaper der hvor man allerede er.

Mulighetene er mange og vi vil hjelpe deg i å se dine egne styrker og utfordre deg til å forsterke disse.  Vi kartlegger ikke bare din kompetanse og dine styrker, men også hvilke type bedriftsmiljø og kultur du ønsker deg inn i.

Ressurshuset Norge as tilbyr flere typer tjenester innen karriererådgivning.

Vi kan levere over hele Norge:  Oslo Kongsberg Kristiansand Stavanger Haugesund Bergen Kristiansund Trondheim Harstad Hammerfest. Ta kontakt for mer informasjon.